19 Temmuz 2019 Cuma

Bilimsel asparagas mı gerçek mi?

Bilim Allah'ı tanımamız içindir.Allah'tan gerçek alimler korkar. Kuran'da Allah'ım ilimi artır diye dua etmemiz emredilir.
1.Böcekler bitkilere zararlıdır öylese DDT ile öldürülmelidir. Sakın DDT gibi zararlı bir maddenin satışı için gerçekleşmesi için olmasın tıpkı dinamitin insanları öldürmek için bulunması gibi oysa böcekler insanlara faydalı da olabilir Allah hiç bir şeyi boşuna yaratmamıştır.

2.Klonma yalan mı hücre çekirdeğinin nakli teknolojisine dayandığı söylenen klonlama mümkün mü?
3.DNA ile oynanabilir mi? çünkü insan DNA sında 12 milyar baz çifti var bu bazlar 4 üzeri 12 milyar farklı diziliyor kim bu bazların neye karşı geldiğininasıl  anlayıpta değiştirecek?

4.GDOlu ürün var mı gıda satmak için reklam mı DNAnın milyarlarca baz dizliminden olduğunu düşünürsek DNA da neyin neye karşı geldiğini bulup DNA yı kesip yapıştırmak imkansız gibi gözüküyor. O halde GDO denilen şey bildiğimiz mendel çaprazlaması olabilir mi?

5.petrol havayı kirletiyor o halde elektrikli araba kullanalım  mı? dünya elekriğinin büyük kısmı hava tahminleri ve teknoloji gelişir de bizi canlandırırlar diye yapılan buzdolobı mezarlıklarına harcanıyor ve bu iklimi bozuyor. Havayı kirleten petrol değil o halde.

Hiç yorum yok:

ALLAH GÜZEL İSİMLERİ(ESMAÜL HÜSNA) VE KAİNAT VE KORONA VİRÜSÜNÜN HAYIRLI TARAFLARI

Kuranı kerimde Bakara 180 de"En güzel isimler Allah’ındır; bu güzel isimlerle O’na dua edin, O’nun isimleri hakkında doğru inançtan sap...